Hondentrimsalon Het Lieverdje
Voor alle voorkomende vachtverzorging van uw hond
 
 
 

MIJN BEDRIJF

Het Lieverdje is een hondentrimsalon die gehuisd is in een lichte vrachtwagen. Mijn werkgebied is Amsterdam en omstreken. Waar mogelijk kom ik bij de mensen aan huis, mits er goede parkeergelegenheid is en ik gebruik kan maken van een beetje elektriciteit middels een verlengsnoer van max. 40 m. Zie ook de leveringsvoorwaarden. Mocht dit niet lukken dan kunt u natuurlijk ook gewoon de hond bij mij aan huis brengen. Binnen de Ring A10 bied ik geen service aan huis aan i.v.m. de gestelde milieuzone en aanrijtijd.          

Voordelen van een mobiele hondentrimsalon:

U hoeft de deur niet meer uit maar kunt thuis wachten tot uw hond getrimd is.

De hond zal veel minder stress ervaren omdat hij in zijn vertrouwde omgeving blijft en alle aandacht voor zichzelf krijgt omdat er geen andere honden aanwezig zijn in de trimsalon. Mocht de hond toch erg onrustig zijn dan is het fijn wanneer de baas tijdens de trimbeurt aanwezig kan zijn, dit kan een hoop rust geven. 

In uitzonderlijke gevallen kan de hond voor zijn trimbeurt door mij bij u opgehaald worden en weer worden thuisgebracht. Dit is echter geen standaard service en geldt alleen binnen Amsterdam, buiten de Ring A10.  

Voorrijkosten:

  • Tot 25 km inbegrepen
  • 25 - 35 km + €  9,00
  • 35 - 45 km + € 13,00
  • Parkeerkosten zijn voor rekening klant. 


IMG_2354
IMG_2354